Ομόνοια: Χαμόγελα, κέρδη και διαχείριση

Η συνέπεια στο σκοράρισμα, το μηδέν παθητικό για 1η φορά στο πρωτάθλημα και μετά από 10 επίσημους αγώνες, οι τρεις βαθμοί, τα άνοιγμα της ψαλίδας από μία μεγάλη αντίπαλο.

Αυτά είναι τα βαθμολογικά και αγωνιστικά κέρδη της Ομόνοιας. Υπάρχουν και άλλα πολλά. Το ηθικό της ομάδας, που δικαίως είχε δεχτεί σκληρή κριτική ανεβαίνει. Όπως και η αυτοπεποίθηση. Γιατί κακά τα ψέματα με τις εμφανίσεις, τις τρεις απώλειες, τις νίκες που προηγήθηκαν με τα αχ και βαχ, αλλά και τη ταρίφα του γκολ-κατά, οι «πράσινοι» είχαν θέμα. Κέρδος και τα χαμόγελα του κόσμου, που μπορεί να δείξει τώρα

και τα πρώτα κομμάτια εμπιστοσύνης. Αλλά, όλα πρέπει να μπουν στη σωστή τους διάσταση.

Η Ομόνοια δεν έθελξε με την απόδοση της. Είχε ουσία, έδειξε βελτιωμένη είχε εναλλακτικό επιθετικό πλάνο (όταν η Ανόρθωση της έκοψε τη κυκλοφορία πέρασε σε γρήγορες μπαλιές στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας και δικαιώθηκε), ενώ αμύνθηκε πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλη φορά. Θα πρέπει να «κουβαλήσει» όλα τα θετικά, αλλά και να κάνει σωστή διαχείριση του 90λέπτου κόντρα στην Ανόρθωση. Κυρίως το αμυντικό κομμάτι. Το μηδέν παθητικό για 1η φορά δε σημαίνει και λύση όλων των προβλημάτων, ειδικά αν έχουμε υπόψη τη γενική αδυναμία της Ανόρθωσης στην επίθεση. Ήταν στιγμές που υπήρχαν κενά και αυτό θέλει προσοχή και περαιτέρω ρύθμιση. Όπως ρύθμιση χρειάζεται η κυκλοφορία, όταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά, γιατί δεν θα είναι πάντα λύση η γρήγορη μπαλιά. Όμως έγιναν βήματα μπροστά, αυτό είναι το μεγαλύτερο κρατούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια, Χαμόγελα,omonoia, chamogela