Εθνικός: Για το πιο αποφασιστικό βήμα

Ένα από τα πλέον αποφασιστικά βήματα για την παραμονή της στην Α’ κατηγορία καλείται να κάνει σήμερα η Πάφος. Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη υποδέχεται στο Παφιακό τον Ερμή και ξέρει πως με νίκη θα φτάσει πιο κοντά στον μεγάλο στόχο. Εάν, μάλιστα, ενδεχόμενη νίκη της παφιακής ομάδας συνδυαστεί με απώλειες του Εθνικού στο Μακάρειο, τότε θα δίνει το μεγάλο αφεντικό για την παραμονή.

Βαθμολογικό ξεκαθάρισμα δεν θα προκύψει, αφού ακόμα και στην περίπτωση που η Πάφος ανοίξει την ψαλίδα στους 6 βαθμούς θα χρειαστεί έναν βαθμό στα εναπομείναντα παιχνίδια, με ΑΕΛ

(εκτός) και Εθνικό (εντός). Πάφος και Εθνικός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική, στο Παφιακό, και οι ιθύνοντες της παφιακής ομάδας δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα παιχτεί μέσα σε 90 λεπτά η υπόθεση παραμονή. Θυμίζουμε ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη με το ίδιο σκορ (3-0) και μια ισοπαλία. Αυτό σημαίνει πως με τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και με διπλό της ομάδας της Άχνας θα πέσει η Πάφος.

Όλα αυτά για την ώρα μοιάζουν πολύ μακρινά και στην Πάφο δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα οδηγηθούν σε αυτό το… ψυχοφθόρο σενάριο. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί πρώτα και πάνω από όλα να κερδίσουν σήμερα τον Ερμή στο Παφιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα