Εθνικός: Καθορίζει τη μοίρα του

Μόνος καθορίζει τη μοίρα του ο Εθνικός Άχνας. Η προσφυγική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 16:00 την ομάδα της Δόξας εκτός έδρας και μόνο με ένα αποτέλεσμα θα παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονής στην Α’ κατηγορία. Η διαφορά από την ομάδα της Πάφου, μετά και την 7η αγωνιστική, αυξήθηκε στους 3 βαθμούς και μόνο με το τρίποντο θα έχει ελπίδες για να διεκδικήσει στις επόμενες αγωνιστικές την παραμονή του.

Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι καταστροφικό, από τη στιγμή που η ομάδα της Πάφου κερδίσει τον Ερμή. Όλοι στον στρατόπεδο της

προσφυγικής ομάδας ευελπιστούν πως αυτή τη φορά ο Εθνικός θα δηλώσει «παρών» στον μεγάλο τελικό. Όλοι γνωρίζουν πως θα πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πετύχει η ομάδα τον μεγάλο της στόχο.

Η παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων είναι και παραμένει δύσκολη κατάσταση και στην προσφυγική ομάδα δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν πριν από το τέλος. Θα τα δώσουν όλα και στο τέλος θα κάνουν ταμείο. Αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας Ντανίλο Ντόσιστς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που είναι η νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα