Εθνικός Άχνας: Απογοητευμένοι στον Εθνικό με Ιβανάουσκας

Αν υπήρχε μια περίπτωση οι κοινοί δρόμοι στους οποίους βάδιζαν Ιβανάουσκας και Εθνικός Άχνας να είχαν και συνέχεια… σήμερα δεν υπάρχει. Και αυτό γιατί ο Λιθουανός προπονητής προέβη σε δηλώσεις (μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα) οι οποίες προβλημάτισαν έντονα τη διοίκηση της προσφυγικής ομάδας.

Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε για ποδοσφαιριστές χωρίς κίνητρο και παίκτες του περπατούσαν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έφερε τις έντονες αντιδράσεις της διοίκησης.

Από την πλευρά της, η διοίκηση ρίχνει τις ευθύνες στον προπονητή της ομάδας, αφού ήταν

δική του ευθύνη ο σχεδιασμός της ενδεκάδας. Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι δρόμοι Ιβανάουσκας και Εθνικούς Άχνας χωρίζουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού λίγες αγωνιστικές πριν, οι δυο πλευρές ήταν πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους.

Προπονητής με ευθύνες

Πλέον στον Εθνικό ήδη κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Ο προγραμματισμός στην ομάδα είναι σε πολύ καλό στάδιο, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές ανανέωσαν ήδη τη συνεργασία τους.

Σε... παραμονή βρίσκεται το θέμα ανανέωσης του Νίκα Κατσαράβα, ενώ αποχωρούν από την ομάδα οι Ζελάγια και Χατζηβασίλης. Στο θέμα προπονητή, η διοίκηση έχει στο μυαλό της και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή της.

Θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή και να βρει έναν προπονητή ο οποίος θα έχει την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη χρονιά. Στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη από φέτος και να γίνει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα έχει στόχους και φιλοδοξίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα