Ερντογάν: Ζητά αποζημίωση €30.000 για «χρυσές τουαλέτες»

Αποζημίωση εκατό χιλιάδων τουρκικών λιρών (30 χιλιάδες ευρώ) ζητά διά της δικαστικής οδού ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από τον ηγέτη του Ρεπουπλικανικού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για την δήλωσή του ότι ο Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιεί χρυσές τουαλέτες στο σαράι του στην Άγκυρα.

Στην προσφυγή του στο δικαστήριο ο Τούρκος Πρόεδρος ζητά πνευματική αποζημίωση για τα ψέματα και τις συκοφαντίες του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αναφέρει. Επισημαίνεται επίσης ότι οι κατηγορίες εναντίον του Ταγίπ

Ερντογάν είναι άδικες και βαριές.

Η συζήτηση περί τουαλέτας ξεκίνησε όταν Κιλιτσντάρογλου είπε ότι στο σαράι κάνουν χρυσές τουαλέτες. Ο Τούρκος Πρόεδρος στη συνέχεια τον κάλεσε να πάει στο προεδρικό να ελέγξει τις τουαλέτες. "Αν είναι χρυσές να παραιτηθώ από την προεδρία, αν δεν είναι χρυσές τότε να παραιτηθείς εσύ από το κόμμα", του είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Κεμάλ Κιλιτστνάρογλου απάντησε πως δεν πρόκειται να πάει σε ένα παράνομο σαράι. Ο Τούρκος Πρόεδρος επανήλθε ρωτώντας τον Κιλιτσντάρογλου αν πήγε να καθαρίσει τις τουαλέτες και τις είδε ότι είναι χρυσές. Η απάντηση του Κιλιτστνάρογλου ήταν πως σέβεται και φιλά τα χέρια των ανθρώπων που βγάζουν το ψωμί τους καθαρίζοντας τουαλέτες.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα