Aνόρθωση: Δυο ξεχωριστά αινιγματικά κεφάλαια

Ο ερχομός του νέου τεχνικού διευθυντή στην Ανόρθωση θα σημάνει και την έναρξη του προγραμματισμού για την νέα χρονιά.

Όπως αναφέρεται από την επίσημη πλευρά της «Κυρίας» ο νέος τεχνικός διευθυντής θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας. Σε συνεργασία με τον Αντρέ Πάους θα «τρέξουν» τον προγραμματισμό έχοντας ωστόσο σε εκκρεμότητα ανοικτές υποθέσεις από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό.

Δυο από τα κεφάλαια που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει

την δεδομένη χρονική στιγμή ποια θα είναι η εξέλιξη τους είναι του Γκονζάλο Γκαρσία και του Μάθιου Βαλβέρδε. Οι δυο τους δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά η προσφορά τους ελάχιστη. Ο Γκονζάλο Γκαρσία αποκτήθηκε με πολλές περγαμηνές, ήταν ο διακαής πόθος του Φαν Λέουβεν αλλά και ο ποδοσφαιριστής που έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να λυθεί η συνεργασία του με την Ανόρθωση καθώς πίστευε ότι η ομάδα της νέας χρονιάς πρέπει να χτιστεί πάνω του. Ο Γκονζάλο Γκαρσία διατηρεί υψηλό συμβόλαιο και σίγουρα η διοίκηση Πουλλαϊδη επιθυμεί να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Το δεύτερο κεφάλαιο είναι ο Μάθιου Βαλβέρδε. Ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν ήταν στα πλάνα του Αντρέ Πάους και δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Άχνας. Την 1η Ιουλίου όταν θα αρχίσουν οι εργομετρικές εξετάσεις θα βρεθεί στο «Αντ. Παπαδόπουλος», όμως το μέλλον του είναι αβέβαιο στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα