Ερμής: Πάθος για επιστροφή στις νίκες

Παρά την κακοτυχία που προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση με τον τραυματισμό του Μπογκατίνοφ, το σύνθημα στις τάξεις του Ερμή για το σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια στο «Δασάκι» είναι νίκη και μόνο νίκη Οι τελευταίες δύο ήττες από Ανόρθωση και ΑΕΚ έχουν ρίξει την ομάδα στην 5η θέση και παράλληλα έχουν πεισμώσει τους παίχτες της ομάδας, που δηλώνουν αποφασισμένοι και παθιασμένοι για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες. Δικαιολογημένα άπαντες στον Ερμή θεωρούν το σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια ως ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού υπολείπονται

δύο βαθμών της σημερινής αντιπάλου τους, και σε περίπτωση νίκης θα την προσπεράσουν στη μάχη της Ευρώπης. Ωστόσο, η απουσία της τελευταίας στιγμής του Μπογκατίνοφ αλλά και του τιμωρημένου Μπεμπά αποτελούν πρόβλημα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, έστω και αν επιστρέφουν οι Ταραλίδης και Μοράν.

Πλάνο με αλλαγέςΣτις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δόθηκε μεγάλη έμφαση σε θέματα τακτικής, ώστε να περιοριστεί ο χώρος δράσης των μεσοεπιθετικών της Ομόνοιας και παράλληλα να γίνει εκμετάλλευση της ποιότητας των δύο επιθετικών της ομάδας, Ονίλο και Ιμπραΐμι. Οι απουσίες των Μπογκατίνοφ και Μπεμπά αποτελούν πλήγμα ενώ προβληματίζει και η ανετοιμότητα των Ταραλίδη και Μοράν, που έχασαν κάποιες προπονήσεις. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικούν οι Στυλιανού και Χρυσοστόμου ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Ουόν, Ζάρκοβιτς, Ντε Πίνα και Σαμάρας. Στον άξονα, τα πάντα εξαρτούνται από την ετοιμότητα των Ταραλίδη και Μοράν. Αν δεν μπορούν να αγωνιστούν βασικοί, που είναι και το πιθανότερο, ενδέχεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού ο νεοφερμένος Βραζιλιάνος Τούρκο, σε έναν πιο επιθετικό ρόλο ενώ ανοιχτές είναι οι άλλες δύο θέσεις, με τον Τσίνα να έχει προβάδισμα για τη μια θέση και τους Παουλίνιο και Χριστοφή να διεκδικούν την άλλη. Στη θέση του αμυντικού χαφ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ουόν και τον Λόπες να παίρνει τη θέση δεξιά στην άμυνα.Ενίσχυση με εξτρεμΜέσα στο Σαββατοκύριακο ενδέχεται να προκύψουν εξελίξεις και για τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ερμή. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας τουλάχιστον ακραίος επιθετικός ενώ η τελευταία προσθήκη θα εξαρτηθεί από το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Μπογκατίνοφ. Στο μεταξύ, με τελεσίγραφο της η ΚΟΠ καλεί τον Ερμή να πληρώσει πρόστιμο στη Δικαστική 7,300 ευρώ, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα