Ερμής: Παιχνίδι δίχως αύριο

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, η νίκη για τον Ερμή είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική. Οι «φτεροπόδαροι» υποδέχονται τον Άρη αγωνιζόμενοι με την πλάτη στον τοίχο, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία. Εκεί που πριν από ένα δίμηνο ο Ερμής έδειχνε ότι ήταν το μεγάλο φαβορί για την έκτη θέση, τώρα τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά.

Πλέον, ισοβαθμεί με την Ανόρθωση, με την «Κυρία» να υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ στο -1 βρίσκεται ο Εθνικός Άχνας και στο -2 η Νέα

Σαλαμίνα. Όλα αυτά συνηγορούν ότι θα γίνει μεγάλη «μάχη» μεταξύ των τεσσάρων ομάδων, για την έκτη προνομιούχο θέση.

Πάντως, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ανέφερε ότι εάν η ομάδα του δεν καταφέρει να τερματίσει στην έκτη θέση, τότε η χρονιά θα θεωρηθεί αποτυχημένη. «Ο αγώνας με τον Άρη, κακά τα ψέματα, για μας είναι παιχνίδι δίχως αύριο. Γιατί αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε, όχι μόνο θα δυσκολεύσουν τα πράγματα, αλλά θα τεθούμε εκτός στόχου της εξάδας.

Έτσι αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να κάνουμε αλάνθαστη πορεία στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν. Όσο κι αν αυτό ακούγεται δύσκολο, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Αγωνιστικά, ο Κάρλος Κορμπεράν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Φροξυλιά και Μέγκα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν μπορεί να τους έχει στη διάθεσή του. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Αλεξίου και Χριστοφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα