ΑΕΖ: Για το καλύτερο οι Ζακακιώτες

Ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο των αγώνων της με τις μεγάλες ομάδες η ΑΕΖ. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρίου αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την Ομόνοια και, όπως στα προηγούμενα παιγνίδια, έτσι και σήμερα θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Η νεοφώτιστη ομάδα ξέρει ότι την απευθείας διαβάθμιση θα προσπαθήσει να την αποφύγει στα τελευταία τρία παιγνίδια όπου αντιμετωπίζει Ερμή, Αναγέννηση και Δόξα. Αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν θα προσπαθήσει για το καλύτερο,

όμως ξέρει ότι οι πιθανότητές της είναι λίγες.

Αν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν για κάποιο διάστημα στην αρχή του παιγνιδιού θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του αγώνα. Για αυτό είναι ζητούμενο να έχει καλή αμυντική λειτουργία κόντρα σε μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή επιθετικά.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας προσπάθησε να κάνει ένα μικρό rotation στον αγώνα του κυπέλλου γιατί το ρόστερ είναι εξαιρετικά μικρό μετά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Και σήμερα θα δοθεί χρόνος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της εφηβικής ομάδας, οι οποίοι θα αποτελέσουν μέλη της ΑΕΖ του χρόνου στη β' κατηγορία, αν δεν καταφέρει να παραμείνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα