Ερμής: Η τελευταία ήταν 14 Σεπτεμβρίου…

Η πρώτη νίκη του Νίκου Παναγιώτου στον πάγκο του Ερμή μετά την επιστροφή του είναι γεγονός. Ο κόουτς των «φτεροπόδαρων» πανηγύρισε την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με άνετη νίκη κόντρα στην Παρεκκλησιά.

Ο Νίκος Παναγιώτου είδε την ομάδα του μετά από δύο αγώνες να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα είναι αρκετά δύσκολο, όμως ο Παναγιώτου καλείται να βρει τις λύσεις και να λύσει το ‘σταυρόλεξο’ για επιστροφή της ομάδας του στις νίκες.

Ο Ερμής έχει να πανηγυρίσει

νίκη στο πρωτάθλημα από τις 14 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με την Ένωση. Στα περσινά πλέι-οφ ο Ερμής πήρε μία νίκη κόντρα στη λεμεσιανή ομάδα με σκόρερ τον Ονίλο, ενώ στη δεύτερη τους συνάντηση πάλι για λογαριασμό των πλέι-οφ οι Αραδιππιώτες έφεραν ισοπαλία (2-2), με σκόρερ επίσης τον Ονίλο και Μανού. Η πρόσφατη ισοπαλία με την Αγία Νάπα στο πρωτάθλημα, έστειλε το μήνυμα ότι κάτι καλό αρχίζει να γίνεται στον Ερμή με την έλευση του Παναγιώτου. Υπάρχει αισιοδοξία μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία των παικτών για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Τσίρειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα