Ερμής : Η ελπίδα στη μετεγγραφική περίοδο

Ακόμα μια αγωνιστική πέρασε και ο Ερμής βρίσκεται στον ίδιο παρονομαστή. Η ομάδα της Αραδίππου απέτυχε να κερδίσει τη Δόξα στην 11η αγωνιστική και παρέμεινε στο όριο της… κόκκινης γραμμής. Οι «φτεροπόδαροι» αδυνατούν να βελτιωθούν επί της ουσίας και να αντεπιτεθούν και, ως εκ τούτου, ο κίνδυνος είναι πλέον ορατός.

Η επιτροπή προγραμματισμού με ηγέτη τον Λούκα Φανιέρο φαίνεται ότι απέτυχε να φέρει ποδοσφαιριστές αντάξιους των προηγούμενων χρονιών και η επικείμενη μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αποτελεί πρόκληση και ελπίδα σωτηρίας για τον Ερμή.

Το επιτυχημένο

δίδυμο Φανιέρος - Παναγιώτου καλείται να κάνει σωστές κινήσεις, προκειμένου να σώσει ό,τι σώζεται τη φετινή χρονιά. Θεωρείται δεδομένο ότι ο αρχικός στόχος της εξάδας αναθεωρήθηκε, αφού η ομάδα βρίσκεται στα όρια του υποβιβασμού.

Τα δεδομένα είναι απλά. Άπαντες στον Ερμή οφείλουν να κάνουν ακόμα έναν μήνα υπομονή με το υφιστάμενο ρόστερ και τον Ιανουάριο να προσθέσουν τέσσερεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν τη διαφορά. Οι «φτεροπόδαροι» άρχισαν ήδη να κοιτάζουν σε βάθος το δύσκολο μετεγγραφικό παζάρι της χειμερινής περιόδου, προκειμένου ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες για νέα λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα