Εθνικός Άχνας: Το τέλμα και ο Γολγοθάς

Το ξεκίνημα στη χρονιά δεν προδίκαζε ότι στην 11η αγωνιστική ο Εθνικός θα ήταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές είχε μαζέψει 7 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα). Έκτοτε, σε 7 αγώνες πρόσθεσε μόνο έναν βαθμό στο ενεργητικό του. Αγνοεί τη νίκη από τις 19 Σεπτεμβρίου, μετρά πέντε σερί ήττες. Οι αριθμοί είναι η ουσία και είναι αμείλικτοι. Από την άλλη όμως ο Εθνικός μπορεί να λέει ότι αδικεί τον εαυτό του.

Οι δυνατότητές του δεν συνάδουν με τη βαθμολογική συγκομιδή. Κάτι όμως του λείπει. Η συνέπεια. Κέρδισε την Ομόνοια, είχε τα ψυχικά αποθέματα

να γυρίσει ένα χαμένο ματς κόντρα στον Ερμή, έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για 70 λεπτά. Και την ίδια ώρα έκανε κάκιστη διαχείριση στους αγώνες με Άρη και ΕΝΠ. Τα περιθώρια στενεύουν. Ο Εθνικός πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του, να διορθώσει ατέλειες, να αποφύγει τα μπλακ άουτ. Κυρίως πρέπει επειγόντως να πάρει βαθμούς.

Ανεξάρτητα πού αγωνίζεται και το τονίζουμε, γιατί μέχρι το τέλος του 2015 έχει ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολο. Υποδέχεται την ΑΕΛ, έχει τρία συνεχόμενα ματς εκτός (Σαλαμίνα, Δόξα, Ομόνοια) και επιστρέφει στο Δασάκι στις 23 Ιανουαρίου απέναντι στην Ανόρθωση. Ένας Γολγοθάς, τον οποίο πρέπει να ανέβει και να μείνει όρθιος στο τέλος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα