Ερευνούσαν ρίψη πυροβολισμών, βρήκαν κλοπιμαία και αρχαία

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 24 και 46 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση ρίψης πυροβολισμών, εντός κατοικημένης περιοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας και αρχαιοτήτων.



Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε στις 7 Μαρτίου 2017, όταν 36χρονος κάτοικος Λεμεσού κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ρίχθηκαν εναντίον του δύο πυροβολισμοί, από άγνωστο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 12.20 μ.μ. της 7ης

Μαρτίου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Λεμεσού, συγκρούστηκε ελαφρά με αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος νεαρός. Ο 36χρονος, φέρεται να ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό του άλλου οχήματος, όταν όμως αντιλήφθηκε ότι ο άγνωστος είχε μαζί του κυνηγετικό όπλο, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος τον ακολούθησε για μεγάλη απόσταση, ρίχνοντας μάλιστα προς το μέρος του δύο πυροβολισμούς. Ένας εκ των πυροβολισμών, φαίνεται να έπληξε το πίσω μέρος του οχήματος του 36χρονου.

Μετά τη ρίψη του δεύτερου πυροβολισμού, ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε πληροφορία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται 24χρονος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην οικία του.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου, εντοπίστηκε εντός ερμαριού του υπνοδωματίου της 46χρονης μητέρας του ένας φορητός ασύρματος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι προϊόν κλοπής.

Έρευνα διενεργήθηκε και σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία της 46χρονης, εντός του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα άδειο φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου και διάφορα τεμάχια από σπασμένα αγγεία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν αρχαιότητες.

Εναντίον του 24χρονου και της 46χρονης εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα