Έρχονται βροχές, καταιγίδες και... χαλάζι!

Ασθενής χαμηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κοντά στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Στο εσωτερικό δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά

κυρίως αίθριος, ενώ στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τυχόν τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση θα διαλυθούν σύντομα. Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, στο εσωτερικό, στα ορεινά αλλά πιθανόν και στα νότια και ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ κοντά στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Καταιγίδες και το Σάββατο με πτώση θερμοκρασίας

Το Σάββατο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα