Ε.Χαραλαμπίδου: Ο ΠτΔ κάνει επίδειξη πολιτικής αναξιοπιστίας

"Για μια ακόμα φορά, ο Νίκος Αναστασιάδης κάνει επίδειξη πολιτικής αναξιοπιστίας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου του Σταύρου Μαλά.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, "Ο ΠτΔ απέκρυψε κρίσιμο έγγραφο που κατέθεσε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ την τελευταία μέρα στο Γκραν-Μοντανά και σύμφωνα με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας

έθετε πλαίσιο για μηχανισμό εφαρμογής της λύσης και κατάργησης επεμβατικών και εγγυητικών δικαιωμάτων".

"Για μια ακόμα φορά, ο Νίκος Αναστασιάδης κάνει επίδειξη πολιτικής αναξιοπιστίας, με συμπεριφορές που εγείρουν ερωτήματα ως προς τη διαχείριση και τις αποφάσεις που έλαβε χωρίς να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του τόπου και μάλιστα για έγγραφο που κατά τον κ. Κοτζιά θα πρέπει να θεωρηθεί ως «κεκτημένο»", επισημαίνει στη συνέχεια.

Στην ανακοίνωση εκφράζει, επίσης, την απορία "Πώς κατάφερε, λοιπόν, η Τουρκία να αποχωρήσει αλώβητη από τη διάσκεψη στο Γκραν Μοντανά, αφού οι θέσεις της για εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα απείχαν από τις θέσεις που κατέθεσε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ; Ποιες ήταν οι Διαφωνίες του κ. Αναστασιάδη με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας; Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ θα συζητήσει το θέμα με τον κ. Κοτζιά, τη θέση του οποίου γνωρίζουμε. Ο Νίκος Αναστασιάδης τι θα πεί για αυτό το ζήτημα στον Γ.Γ. του ΟΗΕ;

Ποιος γνωρίζει;".

Η ανακοίνωση κλείνει με το ερώτημα "Τι εννοεί ο ΠτΔ με την αναφορά του στο «τεταμένο κλίμα» που επικρατούσε κατά την κατάθεση του εγγράφου, με αποτέλεσμα να το αγνοήσει; Υπενθυμίζουμε αυτό που ο ίδιος παραδέχτηκε: «Ο μεγαλύτερος μου αντίπαλος, είναι ο κακός μου εαυτός»".

Keywords
Τυχαία Θέματα