Σάμπρας: «Ο Ναδάλ μπορεί να ξεπεράσει τον Φέντερερ»

Ο Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε τον Κέβιν Αντερσον και κατέκτησε το US Open. Είναι ο δεύτερος Grand Slam τίτλος στη σεζόν και 16ος στην καριέρα του Ράφα. Ο 31χρονος Ισπανός, που έφτασε για τρίτη φορά στην κορυφή του US Open, πανηγύρισε μέσα στη χρονιά το Roland Garros, ενώ συμμετείχε στον τελικό του Australian Open,

όπου ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ. Συνολικά, πρόκειται για τον πέμπτο τίτλο του στη χρονιά, αφού προηγήθηκαν αυτοί σε Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Roland Garros.

O διάσημος αστέρας του παρελθόντος, Πιτ Σάμπρας, δήλωσε πως ο Ισπανός σταρ θα έχει ευκαιρίες στο μέλλον για να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει το ρεκόρ των 19 Grand Slam τίτλων του Ρότζερ Φέντερερ:

«Βέβαια, εξαρτάται από το πόσο καιρό θέλει ο Ράφα να αγωνίζεται και από το πόσο αγαπάει το παιχνίδι. Αν, για παράδειγμα, θέλει να παίξει μέχρι τα 35 του, είμαι σίγουρος πως θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να φτάσει το ρεκόρ του Φέντερερ», δήλωσε σχετικά ο Αμερικανός σε συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα «Independent» και συμπλήρωσε:

«Θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει κι άλλους τίτλους, αρκεί να συνεχίσει να έχει τη σωστή ψυχολογία. Θα είναι πάντα το φαβορί στο Roland Garros και παρά τις δυσκολίες που έχει στο Wimbledon, θα είναι μέσα στα δυο επικρατέστερα φαβορί. Πιστεύω πως εξαρτάται από εκείνον και από το πόσο θα θέλει να αγωνιστεί μέχρι τα 35-36, όπως κάνει ο Φέντερερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα