Επιστροφή στα θρανία με μοναδικές σχολικές προσφορές!

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική περίοδο και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δηλώνουν πανέτοιμες να συνοδεύσουν τους μικρούς τους φίλους πίσω στα θρανία, παρέα με όλα τα απαραίτητα και ευφάνταστα σχολικά είδη.

Κάνοντας μια βόλτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι μαθητές όλων των ηλικιών και οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εξοπλιστούν με όλα τα κατάλληλα εφόδια για να «αντιμετωπίσουν» τις προκλήσεις του καινούριου σχολικού έτους. Μοντέρνες σχολικές τσάντες σε διάφορα σχέδια και χρώματα με τους αγαπημένους ήρωες

των παιδιών, στιλάτες νεανικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, καθώς και όλη η αναγκαία γραφική ύλη, είδη ένδυσης και υπόδησης στις καλύτερες ποιότητες και τιμές θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μαθητών και φοιτητών.

Και για να ανταμειφθείτε για την προτίμησή σας, με αγορές €60 σε μια απόδειξη σε σχολικά είδη παίρνετε μια δωροεπιταγή αξίας €10 για ψώνια από όλα τα τμήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Επίσης, αγοράζοντας σχολικά αξίας €40 σε μια απόδειξη, παίρνετε μια δωροεπιταγή αξίας €15 από τα καταστήματα Famous Sports. Οι δωροεπιταγές θα μοιράζονται μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα