Επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ραούλ!

Ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που φόρεσαν ποτέ τη λευκή φανέλα της, ο τεράστιος Ραούλ Γκονζάλες, επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης στις αρχές Ιουλίου προκειμένου να αναλάβει πόστο στον σύλλογο.

Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί το που θα απασχοληθεί ο 40χρονος παλαίμαχος διεθνής (στον διοικητικό τομέα ή στο ποδοσφαιρικό τμήμα των 12 φορές πρωταθλητών Ευρώπης), ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι με παρόμοιο τρόπο είχε επιστρέψει στον σύλλογο της πρωτεύουσας και ο Ζινεντίν Ζιντάν το 2010, επί εποχής Ζοσέ Μουρίνιο, για

να οδηγήσει τελικά την Ρεάλ Μαδρίτης ως πρώτος προπονητής της στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ λίγα χρόνια αργότερα.

Με την επιστροφή του αγαπημένου των οπαδών της «Βασίλισσας» Ραούλ (στα 16 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα σημείωσε 323 τέρματα σε 741 εμφανίσεις και κατέκτησε πάνω από 15 τίτλους) ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την... αδυναμία που έχει στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ήδη εκπροσωπούν ή εργάζονται για τον σύλλογο σε διάφορα πόστα οι Χέντο, Σαντιάγο Σολάρι, Γκούτι, Ρομπέρτο Κάρλος, Ρονάλντο και Εμίλιο Μπουτραγένιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα