«Επικίνδυνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

O εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο μίλησε για όλα που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά:

« Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η νίκη είναι μονόδρομος. Μόνο με νίκες έρχεται και ηρεμία. Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα αξιόμαχη με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι επικίνδυνό. Βλέπουμε σοβαρά

τον αγώνα και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς

Αγωνιστικά: Χριστοφή θα μείνει εκτός για δέκα μέρες, αναμένεται να είναι έτοιμος με τον Ερμή. Ο Δημητρίου δύσκολα θα προλάβει. Ο Εκίθα θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

*«Χάθηκαν κάποιοι βαθμοί , όμως είμαστε στην αρχή. Σχεδόν ΄όλες οι ομάδες . Υπάρχει πλήρης επίγνωση για τα θετικά στοιχεία μας και για τα λάθη μας . Ίσως η Ομόνοια να αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο . Στην ανασταλτική μας λειτουργία θέλουμε δουλειά. Γίνεται προσπάθεια να βελτιωθούμε. Η δουλειά που γίνεται μας ικανοποιεί . Πρέπει να υπάρξει ηρεμία , καθαρό μυαλό και υπομονή»

Για το σύστημα επαναληπτικής προβολής: Πιστεύουμε πως η εφαρμογή αυτών των συστημάτων είναι επιτακτική ανάγκη για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς θα συμβάλουν στο να ενισχύσει την αξιοπιστία του και θα το βάλουν σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο. Αναγνωρίζουμε πως απαιτείται χρηματικό κόστος για την εφαρμογή των συστημάτων αυτών, όμως πιστεύουμε πως αυτό το κόστος δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικό, εάν αναλογιστεί κανείς τους ετήσιους προϋπολογισμούς εκατομμυρίων των Συλλόγων, αλλά και τα αποθεματικά εκατομμυρίων της ΚΟΠ. Επιπλέον, εκτιμούμε ότι θα γίνει απόσβεση των χρημάτων που θα δαπανηθούν, καθώς αρκετός κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα και γενικά θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου, αλλά και χορηγών .Επίσης, τέτοια συστήματα θα συμβάλουν στην καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, αφού γενικά θα έχουμε ένα πιο ήρεμο πρωτάθλημα, εφόσον θα υπερισχύει το αίσθημα της δικαιοσύνης. Μάλιστα, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως, αντί τα έξοδα για εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, που δεν είναι ένα μέτρο πρόληψης της βίας, καλύτερα να γίνει η επένδυση με την εφαρμογή των συστημάτων VAR και Goal Line Technology, που μπορούν να λειτουργήσουν προληπτικά για πάταξη της βίας.

Να σημειώσουμε ότι το VAR χρησιμοποιείται στα πρωταθλήματα Γερμανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Αμερικής και Αυστραλίας. Χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 χρόνων, όπως και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων. Μάλιστα, η ΦΙΦΑ προγραμματίζει να το χρησιμοποιήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018, ενώ αρκετές άλλες Ομοσπονδίες συζητούν ή ετοιμάζονται για την εφαρμογή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα