Επεισόδιο Πικέ - Σακίρα με δημοσιογράφο (vid)

Επεισόδιο με δημοσιογράφο είχαν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, κατά την αναχώρησή τους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Το διάσημο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με τους δύο γιους του για την Κολομβία, καθώς ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήθελε να κάνει το χατίρι στη σύντροφό του και να βρεθεί για πρώτη φορά στην πατρίδα της, καθώς όσα χρόνια είναι μαζί είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ωστόσο, η αναχώρησή τους ήταν επεισοδιακή, καθώς παρόντες στο αεροδρόμιο «Πρατ» της καταλανικής πρωτεύουσας ήταν δημοσιογράφοι, οι

οποίοι ήθελαν να τους καταγράψουν.

Ο Πικέ εκνευρίστηκε και τα έβαλε με μια δημοσιογράφο, η οποία προσπάθησε να πλησιάσει το ζευγάρι και να βγάλει φωτογραφίες. «Φτάνει πια. Δεν θέλω φωτογραφίες», της φώναξε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια, ήταν η γραμματέας της Σακίρα αυτή που προσπάθησε να εμποδίσει ρεπόρτερ και φωτογράφους. Ο Πικέ, όπως και οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, πήρε ειδική άδεια από τον Λουίς Ενρίκε ώστε να αρχίσει νωρίς τις διακοπές του και να μην είναι παρών στο πρώτο παιχνίδι με την Έρκουλες για το Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα