Εντοπίστηκαν αντιαρματικό και βλήματα σε ανοικτό χώρο

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ
Σε συναγερμό τέθηκε χθες γύρω στις δέκα το βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό αντιαρματικού όπλου τύπου RPG και τεσσάρων αντιαρματικών βλημάτων στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο εντοπισμός έγινε ύστερα από πληροφορία στην Αστυνομία για ύπαρξη οπλισμού σε ανοικτό χώρο κοντά σε γήπεδα ποδοσφαίρου Φούτσαλ, κοντά στον κυκλικό κόμβο της Γερμασόγειας.

Επιτόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού

και πυροτεχνουργοί, που εντόπισαν το RPG και τα τέσσερα αντιαρματικά βλήματα. Η σκηνή αποκλείστηκε και ο οπλισμός παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις. Από τις εξετάσεις αναμένεται να εξακριβωθούν περαιτέρω στοιχεία και σε σχέση με την προέλευση του οπλισμού, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό άλλων στοιχείων, για να διαπιστωθεί η ταυτότητα και τα κίνητρα των προσώπων που τοποθέτησαν εκεί τον οπλισμό.

Σημειώνεται ότι ο οπλισμός βρέθηκε σε δρόμο που οδηγεί προς την κατοικία του Προέδρου Αναστασιάδη, που βρίσκεται σε απόσταση δύο με τριών χιλιομέτρων στην περιοχή Καλόγηροι, χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε, σύμφωνα με πηγές, λαμβάνεται όμως υπ' όψιν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που βρίσκεται στα αρχικά στάδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα