Ενοχλημένος ο Ιωνάς για τις διαρροές που αφορούν τα σκάνδαλα

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει ο υπουργός δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, για τις διαρροές που αφορούν ενδεχόμενο σκάνδαλο στο συμβούλιο αποχετεύσεως Λάρνακας.

Είναι γεγονός ότι έδω και αρκετό καιρό οι έρευνες των ανακριτών, στράφηκαν και στα αποχετευτικά Λάρνακας και Λευκωσίας, με αυτό της πόλης του Ζήνωνα να βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "δεν παύει να είναι λυπηρό το γεγονός ότι διαρρέουν στοιχεία αναφορικά με την πορεία των ανακρίσεων τα οποία μάλιστα στέλνου κάποια συμπεράσματα που δεν έχουν τεθεί καν υπόψιν της Αστυνομίας.

Παρόλα

αυτά αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο παρόν στάδιο δεν δικαιολογούνται συλλήψεις.

"Να μιλούμε για συλλήψεις χωρίς να γνωρίζει η αρμόδια Αρχή αν δικαιολογείται μέσα από την έρευνα που διεξήχθη, νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί ούτε τη σωστή πληροφόρηση προς το κοινό, ούτε τις ίδιες τις ανακρίσεις", υπογράμμισε.

Πέραν των τραπεζικών λογαριασμών η αστυνομία έχει θέσει στο μικροσκόπιο της και πρακτικά του συμβουλίου, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί αλλοίωση για να δικαιολογηθούν ή να διαφοροποιηθούν ενδεχομένων ύποπτες αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα