Ένα σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο κέντρο φυσικοθεραπείας!

Το Physiotherapy Center Nicolina Papageorgiou είναι ένα σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο κέντρο φυσικοθεραπείας στο κέντρο της Λευκωσίας για όλους όσοι ψάχνουν εξειδικευμένες υπηρεσίες όσον αφορά στην αποκατάσταση από διάφορα προβλήματα.

Οι ασθενείς που το επιλέγουν γνωρίζουν ότι σε έναν και μόνο χώρο θα απολαύσουν πληθώρα υπηρεσιών. Για ανακούφιση από μυοσκελετικά προβλήματα (προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά): αυχενοβραχιαλγίες, οσφυοϊσχιαλγίες, οστεοαρθρίτιδες, κακώσεις γόνατος, τενοντίτιδες-θυλακίτιδες, θλάσεις, διαστρέμματα, εξαρθρήματα, κατάγματα, σκολίωση, κύφωση, λόρδωση, ακόμη

και από καρδιαγγειακά, νευρολογικά και αναπνευστικά προβλήματα, για εξειδικευμένες μορφές φυσικοθεραπείας, αλλά και για χαλαρωτικό μασάζ, το Physiotherapy Center Nicolina Papageorgiou διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ο καθένας από εμάς.

Από έναν τέτοιο χώρο έκτασης 270 τ.μ., δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα εξειδικευμένο γυμναστήριο. Λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα προβλήματα του καθενός, το Κέντρο παρέχει εδώ και λίγο καιρό ασφαλή εκγύμναση στους ασθενείς και όχι μόνο, και παράλληλα, διαθέτει και τα κατάλληλα όργανα αποθεραπείας τους. Η ασφάλεια των ασθενών του Κέντρου είναι προτεραιότητα, εξ ου και σε περιπτώσεις ξαφνικού πόνου ή μικρής φλεγμονής κατά τη διάρκεια της άσκησης και όχι μόνο, το έμπειρο προσωπικό αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις με τα προϊόντα Ice Power.

Τα προϊόντα Ice Power δρουν μέσω της κρυοθεραπείας, μίας αποτελεσματικής μεθόδου θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς. Στην αθλητιατρική, μάλιστα, η ψύξη χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ σήμερα είναι η γενικά αποδεκτή μέθοδος θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους. Γι’ αυτούς τους λόγους η Νικολίνα Παπαγεωργίου, διευθύντρια του Κέντρου με 25 χρόνια πείρα στον τομέα της φυσικοθεραπείας, εμπιστεύεται τα Ice Power και όχι μόνο τα φιλοξενεί στους χώρους του Φυσικοθεραπευτικού Κέντρου, αλλά χρησιμοποιούνται ευρέως και από όλο το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της. Μάλιστα, για γρήγορη θεραπεία από πόνους στον αυχένα και την περιοχή των ώμων αλλά και για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου φάσματος τραυματισμών, η χρήση των προϊόντων Ice Power δίνει τη λύση συνδυαστικά με τη φυσικοθεραπεία.

Τα προϊόντα Ice Power εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία.

Physiotherapy Center Nicolina Papageorgiou: Λεωφόρος Κένεντι 67, 1ος όροφος, Λευκωσία, τηλ.: 22446610, 99673544.

Marathon Trading: Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία, τηλ.: 22899500, www.marathontrading.com, www.facebook.com/marathontrading.cy.

Keywords
Τυχαία Θέματα