Έμερι: "Τέλειος για να νικήσεις τη Λίβερπουλ"

Ο Ουνάι Έμερι εκτιμά πως η Σεβίλλη πρέπει να είναι τέλεια για να νικήσει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Europa League, ενώ τόνισε πως ιστορία γράφεται ζώντας στο σήμερα!



Για τρίτη σερί χρονιά ο Ουνάι Έμερι οδήγησε την Σεβίλλη στον τελικό του Europa League και για να πάρει τρίτο σερί τρόπαιο πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λίβερπουλ στον τελικό της Βασιλείας (Τετάρτη 18/5,

21:45).

Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει το μυστικό για την επιτυχία στο "St. Jakob Park" και το εξήγησε στην συνέντευξη τύπου: "Για να νικήσουμε τη Λίβερπουλ, πρέπει να είμαστε τέλειοι. Όταν η Σεβίλλη είναι συγκεντρωμένη, δεν αποτυγχάνει".

Ο ομάδα της Ανδαλουσίας έχει κατακτήσει 4 φορές την συγκεκριμένη διοργάνωση και μάλιστα σε ισάριθμες παρουσίες σε τελικούς, κάτι όμως που θέλει δεν να σκέφτονται οι παίκτες του. "Για να γράψεις ιστορία πρέπει να ζεις στο σήμερα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έμερι, ο οποίος προφανώς δεν θέλει οι παίκτες του να πιστέψουν πως είναι φαβορί.

"Έχουμε πολλές απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Θέλουμε να ωριμάσουμε, να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο και να βελτιωθούμε ως επαγγελματίες".

Ο μέσος της Σεβίλλης, Κόκε, ανέφερε: "Η Λίβερπουλ είναι σπουδαία ομάδα και είναι στον τελικό διότι έχουν αποκλείσει σπουδαίες ομάδες. Η Σεβίλλη είναι ομάδα γνωστή για την άμυνά της. Για να τους σταματήσουμε χρειάζεται ομαδική δουλειά. Ο Αλμπέρτο Μορένο (μπακ της Λίβερπουλ) είναι φίλαθλος της Σεβίλλης... έτσι αύριο θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Παίζει πολύ καλά με την Λίβερπουλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα