Κι όμως! Επεισόδια στον κεκλεισμένων θυρών τελικό με ΜΑΤ στην εξέδρα

21:18 17/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον πιο κωμικοτραγικό τρόπο άρχισε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, καθώς οι 140 προσκλήσεις που δόθηκαν από την ΕΠΟ σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ προφανώς δόθηκαν σε σκληροπυρηνικούς της εξέδρας που προκάλεσαν επεισόδια με αποτέλεσμα να μπουν μέσα δύο διμοιρίες των ΜΑΤ!

Οι δύο ομάδες πήραν από 70 προσκλήσεις

και όπως φαίνεται αποφάσισαν να διανείμουν μέρος αυτών στους σκληροπυρηνικούς της εξέδρας. Κάποιοι από αυτούς αναγνώρισαν έναν ρεπόρτερ της ΑΕΚ και του επιτέθηκαν έξω από τη θύρα των επισήμων, αλλά με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ο δημοσιογράφος γλύτωσε εύκολα και μπόρεσε να συνεχίσει τη δουλειά του.

Αργότερα μια ομάδα 20-30 φανατικών του Ολυμπιακού που είχε τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά στα δημοσιογραφικά θεωρεία (αλήθεια, από τις 65.000 κενά καθίσματα, η ΕΠΟ δεν βρήκε κανένα καταλληλότερο) άρχισαν το δικό τους «ματς» με «αντιπάλους» τους αντίστοιχους της ΑΕΚ που βρίσκονταν στη θύρα ακριβώς δίπλα από τους επισήμους. Ακατάσχετο υβρεολόγιο και συνθήματα που σπάνια είχαν να κάνουν με υποστήριξη της ομάδας τους. Τα πάντα αφορούσαν τον αντίπαλο και το οικογενειακό του δέντρο. Αποτέλεσμα ήταν να γραφτεί ακόμα ένα αστείο κεφάλαιο στο «σίριαλ» του πιο αστείου τελικού της Ιστορίας: δύο διμοιρίες των ΜΑΤ περιφρουρούσαν λιγότερα από 100 άτομα οι οποίοι αντάλλασσαν διαρκώς ύβρεις και απειλές.

Ακριβώς ανάμεσά τους, βρίσκονταν στις θέσεις των επισήμων ο εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο πρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος αλλά και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης που άκουσαν τα… εξ αμάξης από τους «αντίπαλους» οπαδούς. Ψηλά στην ίδια κερκίδα ήταν και ο Βασίλης Τοροσίδης που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στη Ρόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με όσα είδε, δεν τον έπιασε νοσταλγία…

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

The post Κι όμως! Επεισόδια στον κεκλεισμένων θυρών τελικό με ΜΑΤ στην εξέδρα appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα