Εμάνουελ: "Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να μην δεχθούμε γκολ"

"Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ", το μήνυμα του Πέδρο Εμάνουελ στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γκρασχόπερς.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Εμανουέλ:

"Είναι το πρώτο επίσημο παιγνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι απόλυτα όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Προσπαθήσαμε με πολλά φιλικά να βρούμε ρυθμό. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Έχουν πλεονέκτημα αφού έχουν στα πόδια τους επίσημα παιγνίδια. Θα είμαστε έτοιμοι

αύριο στον αγώνα. Γνωρίζουμε ότι είναι δυο δύσκολα παιγνίδια. Η αντίπαλος μας επιτίθεται πολύ, θα τους σεβαστούμε όμως θα προσπαθήσουμε και στα δυο παιγνίδια να πάρουμε αυτό που θέλουν. Η διαφορά στα επίσημα είναι ότι έχουν ρυθμό. Μεγάλη διαφορά φέτος με πέρσι. Φέτος έχουμε ομάδα στημένη, είμαστε πιο έτοιμοι και είμαστε και πιο ξεκούραστοι και πιο προετοιμασμένοι. Θα είναι δύσκολος αγώνας σίγουρα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι αύριο. Η φιλοσοφία μας είναι πως παίζουμε δυο παιγνίδια. Πρέπει να μην δεχτούμε γκολ. Τίποτα δεν θα τελειώσει αύριο. Αν σκοράρουμε θα είναι ακόμα καλύτερα. Οι πιθανότητες είναι 50/50. Ξέρουμε την ομάδα μας και έχουμε αισιοδοξία. Είναι σημαντικό για όλους να φέρουμε καλό αποτέλεσμα. Όλοι οι νέοι παίκτες ήρθαν για να μας δώσουν ποιότητα".

>

Keywords
Τυχαία Θέματα