ΕΛΑΜ: Δεν ξεπουλάμε την ιστορία στο βωμό λύσης ομοσπονδίας

Δεν θα ξεπουλήσουμε ούτε την πατρίδα, ούτε την ιστορία, ούτε τους ήρωες μας στον βωμό καμίας λύσης ομοσπονδίας, αναφέρει το ΕΛΑΜ μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν στα κατεχόμενα.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου το ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, έκανε λόγο για έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα, μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας του Μετώπου που αφορούσε εισαγωγή ολιγόλεπτης αναφοράς και διανομής φυλλαδίων στα σχολεία

για το Ενωτικό Δημοψήφισμα του 1950.

"Η έντονη εμμονή των κατοχικών αρχών και του ηγέτη τους, να ελέγχουν τα πάντα, ακόμα και την παιδεία, φανερώνει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το επιδιωκόμενο ομοσπονδιακό κράτος, με βέτο της τουρκικής πλευράς, εκ περιτροπής προεδρία και με κλήρο, θα είναι δυσλειτουργικό και μη βιώσιμο", ανέφερε ο Γεάδης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κάλεσε ακόμη την κυβέρνηση "να αντιληφθεί επιτέλους ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, στον βωμό της οποίας θα πρέπει να θυσιάσουμε τα πάντα. Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ξεπουλήσουμε ούτε την πατρίδα, ούτε την ιστορία, ούτε τους ήρωες μας στον βωμό καμίας λύσης ομοσπονδίας", καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΠτΔ για πρώτη φορά "στήνει στον τοίχο" τον Μ. Ακιντζί

Keywords
Τυχαία Θέματα