Εκτέλεση εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Βασιλικού, στις 7 Μαΐου θα πραγματοποιήσει η Αστυνομία, λόγω εργασιών της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, το Τμήμα Δημοσίων Εργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει ότι την Κυριακή, 7 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 7-11 π.μ., στον αυτοκινητόδρομο

Λεμεσού – Λευκωσίας, σε δύο σημεία παρά τον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό Βασιλικού, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ακτής του Κυβερνήτη και την Αερογέφυρα στο Μαρί, θα εκτελούνται εργασίες από την Α.Η.Κ. Κατά την εκτέλεση των εργασιών και σε κάθε σημείο, θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας, διάρκειας μέχρι 5 λεπτών η κάθε μια, και στις δύο κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα