Εκστρατεία ψηφιοποίησης λογαριασμών αρχίζει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

Εκστρατεία ψηφιοποίησης των λογαριασμών του, αρχίζει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου «με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ενθαρρύνει τους πελάτες του να συμβάλουν στην προσπάθεια πλήρους ψηφιοποίησης των εργασιών του, με την εγγραφή τους για παραλαβή λογαριασμών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και δημιουργία λογαριασμού στη διαδικτυακή πύλη υπηρεσιών ΗΡΑ».

Όπως αναφέρεται «για να λάβει ένας πολίτης τον λογαριασμό του ηλεκτρονικά θα πρέπει να κάνει εγγραφή στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη,

να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του ΣΑΛ στο lsdb.org.cy/e-bill, να σαρώσει τον κωδικό QR στον επόμενο λογαριασμό αποχετευτικών τελών που θα λάβει μέσω ταχυδρομείου, ή να επικοινωνήσει με το Συμβούλιο στο accounts@lsdb.org.cy ή στο τηλέφωνο 24-815222».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «όταν οι πελάτες λαμβάνουν τον λογαριασμό τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έχουν άμεση πρόσβαση και αρχειοθέτηση των λογαριασμών αποχετευτικών τελών, και γρήγορη διεκπεραίωση των συναλλαγών με το ΣΑΛ. Ακόμα εξοικονομούνται οικονομικοί πόροι που θα διοχετευτούν σε άλλα αναγκαία έργα του δικτύου αποχετεύσεων, με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των χρηστών του δικτύου».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα