Έκρυβαν κοκαΐνη στο σώμα τους - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κατοχή ναρκωτικών προχώρησε η Αστυνομία στη Λευκωσία.Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, διεξήγαγαν στις 4 Απριλίου έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λευκωσία, στο οποίο διέμεναν δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 20 ετών.

Κατά την έρευνα στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκαν 950 γραμμάρια άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, ενώ στην κατοχή του 20χρονου εντοπίστηκαν

άλλα 850 γραμμάρια άσπρης σκόνης που επίσης πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Και οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και ανακρινόμενοι φέρονται να ανέφεραν ότι εισήγαγαν τα ναρκωτικά στην Κύπρο έχοντάς τα στο σώμα τους.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κατόπιν ιατρικής παρέμβασης ο 20χρονος αφόδευσε ακόμη 10 συσκευασίες συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων.

Στις 5 του μήνα τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Την ίδια ημέρα και μετά από διαδικασία ελεγχόμενης παράδοσης της συγκεκριμένης ποσότητας, συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 27 χρόνων αντίστοιχα από τη Λεμεσό, ως οι τελικοί παραλήπτες των ναρκωτικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα