Έκλεψαν τα αλουμίνια από τα παράθυρα και συνελήφθησαν

Δύο άτομα από τη Λεμεσό συνελήφθηκαν χθες όταν έγιναν αντιληπτά από την Αστυνομία να φορτώνουν σε αυτοκίνητο κομμάτια αλουμινίου από πόρτες και παράθυρα που φαίνεται να αφαίρεσαν από συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τερσεφάνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τερσεφάνου δύο άτομα πιθανόν να έκλεβαν αλουμίνια φορτώνοντας τα σε αυτοκίνητο τύπου βαν.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου που αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα

να φορτώνουν σε αυτοκίνητο κομμάτια αλουμινίου από πόρτες και παράθυρα που φαινόταν ότι είχαν αφαιρεθεί από την οικοδομή.

Στη θέα της Αστυνομίας το ένα άτομο τράπηκε σε φυγή, ενώ το δεύτερο πρόσωπο, 45 χρόνων από τη Λεμεσό συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της κλοπής και της παράνομης εισόδου σε οικοδομή.

Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κομμάτια αλουμινίου. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του συγκροτήματος διαμερισμάτων, η αξία τους ανέρχεται στα δύο περίπου χιλιάδες ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου μεταφέρθηκε και το όχημα στο οποίο βρέθηκαν τα κομμάτια αλουμινίου. Σε θεληματική του κατάθεση ο 45χρονος κατονόμασε άτομο ηλικίας 50 περίπου χρόνων, από τη Λεμεσό, το οποίο, όπως είπε, ήταν αυτό που βρισκόταν μαζί του στην οικοδομή και είχε τραπεί σε φυγή.

Εναντίον του 50χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αυτός συνελήφθηκε χθες το απόγευμα.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα