Η τελευταία ευκαιρία για τίτλο

ΑΠΟΛΛΩΝ
Η ομάδα του Αυγουστή ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι, έχοντας στο μυαλό μόνο το τρίποντο

Παρά τις ατυχίες με τους Γκίε και Μπεντόγια, παρά την ήττα στη Λάρνακα και την αύξηση της διαφοράς από την κορυφή στους 7 βαθμούς, στον Απόλλωνα δεν τα βάζουν κάτω και προετοιμάζονται έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον αυριανό αγώνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» του Σωφρόνη Αυγουστή είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν αύριο στο γήπεδο, να κερδίσουν το ντέρμπι, να μειώσουν τη διαφορά και στα τελευταία πέντε παιγνίδια

να παίξουν τα ρέστα τους για να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους.

Η αρχική στεναχώρια έδωσε τη θέση της στην αποφασιστικότητα και όλοι στην «κυανόλευκη οικογένεια» θέλουν να κερδίσουν, για να αφιερώσουν τη νίκη στους άτυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Απόλλωνας ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δούλεψε με τους παίκτες του τόσο στο αγωνιστικό πλάνο όσο και στον τομέα της ψυχολογίας, αφού σε παιγνίδια σαν το αυριανό είναι πολύ σημαντικό να έχουν καθαρό μυαλό για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Οι επιστροφές των Σακκέτι και Σεμεδό αυξάνουν τις λύσεις για τον προπονητή του Απόλλωνα στη μεσαία γραμμή. Ένα ερώτημα είναι σε ποια θέση θα αγωνιστεί ο Χάμπος Κυριάκου. Λογικά θα παίξει στην άμυνα δίπλα στον Βινίσιους, αφού στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου είχε προβλήματα αμυντικά ο Απόλλωνας.

Αν συμβεί αυτό, τότε για τη θέση δίπλα από τον Σακκέτι στη μεσαία γραμμή υπάρχουν δύο επιλογές. Η μια του Σεμέδο, που είναι ξανά διαθέσιμος και η άλλη του Ζοάο Πέδρο, ο οποίος στον αγώνα με την Ανόρθωση έπαιξε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως 8άρι, δίπλα δηλαδή από τον αμυντικό μέσο.

Σε περίπτωση που επιλεγεί ο Πέδρο, τότε θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Σαρδινέρο. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες, αφού εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Ρομπέρζ, οι Γκίε, Μπεντόγια, ο ανέτοιμος Μακρίδης και ο τραυματίας Αγγελή.

«Κλειδί» ο Ντα Σίλβα
Στον Απόλλωνα περιμένουν ότι θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις ο Άλεξ Ντα Σίλβα, ο καλύτερος ίσως παίκτης της ομάδας φέτος. Η αλήθεια είναι πως ο 33χρονος άσος στα τελευταία δύο παιγνίδια ήταν πίσω σε απόδοση, όμως είναι και αυτός αποφασισμένος να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού γνωρίζουν καλά ότι αύριο το έργο τους θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το καλό σερί που έχουν απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, τόσο στο «Τσίρειο» όσο και συνολικά.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες στα τελευταία 14 παιγνίδια τους κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας, ενώ μέσα στο «Τσίρειο» μετρούν 5 νίκες, 2 ισοπαλίες (εκ των οποίων η μια στον ημιτελικό όταν πήρε την πρόκριση στα πέναλτι) και μόλις μια ήττα στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις.

Υπενθύμιση για τον κόσμο
Σε μιαν άλλη εξέλιξη, ο Απόλλωνας υπενθυμίζει στον κόσμο πως το Εισιτήριο Διαρκείας τους ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες της δεύτερης φάσης. Αύριο, θα είναι κλειστό ολόκληρο το κάτω διάζωμα λόγω τιμωρίας που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το πάνω διάζωμα.

Keywords
Αναζητήσεις
χάμπος κυριάκου τελευταία νέα
Τυχαία Θέματα