Έκκληση Δήμων σε πολίτες:Μην προσφέρετε χριστουγ. φιλοδώρημα

Με ανακοίνωσή τους, οι Δήμοι Λευκωσίας και Λεμεσού καλούν τους δημότες τους, όπως αποφύγουν να δώσουν φιλοδώρημα σε συνεργεία αποκομιδής σκυβάλων.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Λευκωσίας σ’ ανακοίνωσή του, «είναι πιθανόν άτομα άσχετα με το επάγγελμα, να εκμεταλλευτούν την περίπτωση και να επιδίδονται στην ενέργεια αυτή αποσκοπώντας σε οικονομικά οφέλη».

Από την άλλη, ο Δήμος Λεμεσού τονίζει ότι «η διανομή καρτών και η λήψη χρημάτων ή δώρων εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων από μέρους υπαλλήλων του Δήμου, απαγορεύεται αυστηρά».

Συλλογή χριστουγεννιάτικου φιλοδωρήματος από συνεργεία

αποκομιδής σκυβάλων του Δήμου Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό όπως, στο ενδεχόμενο που δεχθούν επίσκεψη από εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου ζητώντας χριστουγεννιάτικο φιλοδώρημα, κατά παράβαση σχετικής εγκυκλίου που έχει κυκλοφορήσει, να μην ανταποκριθούν στο αίτημά τους.

Αν και το εν λόγω φαινόμενο περιορίζεται κάθε χρόνο, δεν έχει εκλείψει. Είναι πιθανόν δε, άτομα άσχετα με το επάγγελμα να εκμεταλλευτούν την περίπτωση και να επιδίδονται στην ενέργεια αυτή αποσκοπώντας σε οικονομικά οφέλη.

Το κοινό παρακαλείται όπως καταγγέλλει τέτοια φαινόμενα στον Δήμο στο τηλέφωνο 22797007.

Ανακοίνωση από τον Δήμο Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι η διανομή καρτών και η λήψη χρημάτων ή δώρων εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων από μέρους υπαλλήλων του Δήμου, απαγορεύεται αυστηρά.

Ως εκ τούτου, παρακαλείται το κοινό να μην προσφέρει οποιαδήποτε χρηματικά ποσά σε όσους τυχόν επιχειρήσουν να πράξουν τούτο και παράλληλα να ενημερώνει τον Δήμο για να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα