Έκαναν τη ζωή κόλαση σε επιδότη σε 3 στρατόπεδα

Σοβαρή καταγγελία κατέφθασε στο Sigmalive και κάνει λόγο για εκφοβισμό επιδότη από στρατιωτικούς σε τρία διαφορετικά στρατόπεδα, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παρατηρείται εντούτοις το φαινόμενο «στρατοπέδων δύο ταχυτήτων», αφού σε άλλες στρατιωτικές μονάδες δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Στα όρια του εκφοβισμού και προπηλακισμού φτάνει η καταγγελία που κατέφθασε στο Sigmalive από επιδότη, ο οποίος επιχείρησε να επιδώσει κλήσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου

σε αξιωματικούς του στρατού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο επιδότης Α.Τ. – που ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα από το 1995 – επιχείρησε πριν λίγες μέρες να επιδώσει κλήση σε στρατόπεδο στο Τσέρι. Κάπου εκεί άρχισε και το μαρτύριό του, αφού, όπως καταγγέλλει στο Sigmalive, στρατιωτικοί στο εν λόγω στρατόπεδο τον χλεύαζαν και τον «στόλιζαν» με υποτιμητικά επίθετα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ανώτερος αξιωματικός υπέδειξε στον επιδότη Α.Τ.: «Έξω από το στρατόπεδο μας, ρε κλητηρούι».

Ακολούθησε προσπάθεια του συγκεκριμένου επιδότη, να επιδώσει κλήση του Ανωτάτου σε στρατιωτικούς σε στρατόπεδο που εδράζεται στη Νήσου.

Όπως καταγγέλλει ο επιδότης Α.Τ., έτυχε πολύ χειρότερης συμπεριφοράς από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στο στρατόπεδο του Τσερίου. «Πάλευα επί 2,5 ώρες να κάνω τη δουλειά μου. Ούτε σε Τούρκο δεν θα συμπεριφέρονταν με τέτοιο τρόπο», καταγγέλλει και προσθέτει: «Ήμουν εγκλωβισμένος στο στρατόπεδο επί 2,5 ώρες. Ανώτεροι αξιωματικοί μου απαγόρευαν να επιδώσω την κλήση και μου υποδείκνυαν με πολύ άσχημο τρόπο να εξέλθω του στρατοπέδου».

Από την άλλη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο επιδότης Α.Τ. δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα σ’ άλλα στρατόπεδα που έπρεπε να επιδώσει κλήση, όπως για παράδειγμα σήμερα το πρωί, όπου επέδωσε κλήσεις σε στρατιωτικούς σε στρατόπεδα της Ορούντας και στους Αγίους Τριμιθιάς. Αντιμετώπισε, εντούτοις, το ίδιο πρόβλημα σήμερα το πρωί σε στρατόπεδο της Κλήρου, όπου δεν του επιτράπηκε από ανώτερους αξιωματικούς να κάνει τη δουλειά του.

Όπως μας ανάφερε ο κύριος Α.Τ., ανάλογα περιστατικά συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και με άλλον επιδότη.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive, ο επιδότης Α.Τ. προτίθεται να καταγγείλει τους αξιωματικούς που του συμπεριφέρθηκαν υποτιμητικά και δεν του επέτρεψαν να κάνει τη δουλειά του, διά δικηγόρου, στο Υπουργείο Άμυνας.

Το Sigmalive κατέχει τα ονόματα των στρατιωτικών που εμπλέκονται στις καταγγελίες, ωστόσο δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα