«Είναι ένας τελικός και δεν υπάρχει αύριο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον αυριανό τελικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

«Νομίζω ότι για εμάς είναι πάρα πολύ καλό που έχουν περάσει οι ημέρες γιατί έχουμε κουραστεί. Περιμέναμε πως και πως και μετράμε αντίστροφα. Έχουμε μπει στον ρυθμό και η ομάδα μας είναι σε καλό ρυθμό ετοιμότητας».

«Επιτέλους ήρθε η ώρα του τελικού. Ο προπονητής μας δούλεψε όσο καλύτερα γίνεται για να προετοιμάσει τους

ποδοσφαιριστές. Το ίδιο έκανε και η διοίκηση. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και το πώς θα παρουσιαστεί αύριο στο ΓΣΖ».

«Κέρδισαν τη μάχη με τον τελικό (Νικολάου, Σταύρου και Ταγκμπατζούμι) γιατί είναι παλικάρια. Είναι τόσο μεγάλη η θέληση τους για να είναι στον τελικό και στη διάθεση του προπονητής τους και πόνος να υπάρχει θέλουν να είναι στον μεγάλο τελικό»

«Μιλάμε για ένα τελικό κυπέλλου με διαφορετική ψυχολογία. Σεβόμαστε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και δεν μετρά τι έγινε στους αγώνες πρωταθλήματος. Είναι ένας τελικός και δεν υπάρχει αύριο»

«Είναι ένα δύσκολο ζευγάρι. Έχουν γίνει πράγματα στο παρελθόν και το ξέρουμε. Θέλουμε όλα να κυλήσουν ομαλά. Όπως θέλει το ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το νταμπλ θέλουμε και εμείς το κύπελλο. Πρέπει να πάμε πίσω καλά στις οικογένειες μας. Αν υπάρχει θέληση από όλους θα κυλήσουν όλα ομαλά στον τελικό»

«Μπορεί να είναι η δική μας σειρά για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Καλούμε τους φίλους της ομάδας που δεν αγόρασαν εισιτήριο να αγοράσουν και να εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα