«Να δουλέψουμε το καλοκαίρι» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τι είπε για τους Φαν Λέουβεν και Αντρέ Πάους. Ο Μαρίνος Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε στους Πάους και Λέουβεν καθώς και για το καλοκαίρι της ομάδας.

Για την επόμενη μέρα της Ανόρθωσης η οποία δεν θα συμμετάσχει στην Ευρώπη: «Δεν θα κρίνουμε τη χρονιά αν είναι επιτυχημένη ή όχι μέσα από το γεγονός αυτός. Θέλαμε την Ευρώπη πιστέψαμε ότι μπορούσαμε πως θα τα καταφέρναμε. Είχαμε δυο νίκες κόντρα στον Απόλλωνα μας ισοφάρισε ο ΑΠΟΕΛ

στις καθυστερήσεις και από τις λεπτομέρειες χάσαμε την Ευρώπη. Η χρονιά ξεκίνησε μα σκοπό να κτιστεί μια γερή βάση για τα επόμενα χρόνια. Θεωρούμε πως τα καταφέραμε σ’ αυτό τον τομέα».

«Με τα δεδομένα της φετινής χρονιάς ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε με το οικονομικό. Στο τέλος της χρονιάς και πάλι μας ήρθε υπόθεση παικτών. Κοβαλέφκσι και Περόνε. Θέλαμε την Ευρώπη με αυτά τα δεδομένα αλλά δεν τα καταφέραμε. Να δουλέψουμε το καλοκαίρι και με λιγότερα προβλήματα σε σχέση με πέρσι να γίνει καλύτερος προγραμματισμός. Οι στόχοι θα είναι πιο ψηλοί και ο κόσμος θα μπορεί να κρίνει πιο αυστηρά την ομάδα».

«Σίγουρα ο κόσμος και αγωνία και ρωτά. Νομίζω ότι θέλουμε το θέμα να κλείσει μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Αναγνωρίζουμε τη δουλειά που έγινε από τους Πάους και Φαν Λέουβεν. Υπάρχουν κάποια εσωτερικά προβλήματα. Έγινα συζητήσεις να δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα μας και τις επόμενες μέρες θα πρέπει να λυθούν».

«Έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές. Τώρα που ολοκληρώνεται η χρονιά και που θα λυθεί το πρόβλημα τεχνικού διευθυντή και τεχνικής ηγεσίας θα συνεχίσουμε και με τους παίκτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα