Εγκλωβισμένα παραμένουν τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ για 4η μέρα

Εγκλωβισμένα παραμένουν τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ για τέταρτη μέρα. Αφόρητη η ταλαιπωρία των κατοίκων των 42 κοινοτήτων της Ορεινής Λευκωσίας. Την εκτέλεση του Δικαστικού Διατάγματος αναμένει ο ΟΣΕΛ. Όλες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ του Γιάννη Ξενοφώντος.

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος επέφερε η διαφορά του ΟΣΕΛ με τον μέτοχο της εταιρείας, Τάσο Μηχαηλίδη, αφού τα 26 λεωφορεία, που τελούν

υπό κατάληψη, παρέμειναν εγκλωβισμένα για τέταρτη μέρα, την ώρα που βαθιά ορύγματα εμποδίζουν την πρόσβαση στο Σταθμό Αρεδιού.

"Εδώ μιλάμε για 42 κοινότητες και κανένας δυστυχώς απο τους εμπλεκόμενους δεν συγκινείται να βοηθήσει την κατάσταση. 4 μέρες δεν γνωρίζουμε πως θα στείλουμε τα παιδιά μας στα σχολεία, τους γέροντές μας στα νοσοκομεία, τον κόσμο στις δουλειές του", δήλωσε ο κοινοτάρχης Αρεδιού, Ιωάννης Ιωάννου.

Σε ώτα μη ακουόντων προσκρούουν, στο μεταξύ, οι εκκλήσεις των κοινοτήτων για διάλογο με τους εμπλεκόμενους.

"Όταν δεν κινήθηκε το Υπουργείο Συγκοινωνιών, κινηθήκαμε εμείς χθές, ζητήσαμε απο τον ΟΣΕΛ να βρεθούμε σε μια κοινή συνάντηση. Στις αρχές μας είπαν ότι θα έρθουν να συναντηθούμε, μετά επικαλέστηκαν ότι θα έρθουν να παραλάβουν τα λεωφορεία. Με το να παραλάβουν τα λεωφορεία δεν λύνεται το πρόβλημα... Εμείς πληρώνουμε φόρους για να πληρώνονται αυτοί να μας εξυπηρετούν και αντί να μας εξυπηρετούν, μας ταλαιπωρούν", πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, την εκτέλεση του δικαστικού διατάγματος εναντίον του Τάσου Μιχαηλίδη αναμένει ο ΟΣΕΛ.

ΟΣΕΛ προβαίνει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για άρση της παρανομίας και επανάκτηση των λεωφορείων του και του Σταθμού, που τελούν υπό την ομηρία του κ.Τάσου Μιχαηλίδη και μελών της οικογένειας του. Βρισκόμαστε εν αναμονή αποφάσεων του Δικαστηρίου προς εκτέλεση του Δικαστικού Διατάγματος, δεδομένης της παρακοής σεβασμού του και συνέχισης της ομηρίας των λεωφορείων και του Σταθμού", ανέφερε.

''Όταν τα απεγκλωβίσει αυτά τα λεωφορεία, τί θα γίνει με τα άλλα 31 λεωφορεία; Τα μικρά λεωφορεία που μεταφέρουν πελάτες απο την Πλατανιστάσα, απο το Καμπί του Φαρμακά και όλες τις κοινότητες Ορεινής;, αναρωτήθηκε.

Στη λήψη μέτρων αναμένεται να προχωρήσουν οι 42 κοινοτάρχες εντός των επόμενων ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα