Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος ΕΚ, Aντόνιο Ταγιάνι

Εφθασε πριν λίγο στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Τον κ. Ταγιάνι υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ακολούθησε επίσημη τελετή με την ανάκρουση του ύμνου της ΕΕ και του Εθνικού Ύμνου της Κύπρου,

ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές. Ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`.

Θα ακολουθήσει κατ` ιδίαν συνάντηση και στη συνέχεια διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στις 10:00 είναι προγραμματισμένες δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Συνάντηση του Προέδρου του ΕΚ @Antonio_Tajani με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Official meeting between @AnastasiadesCY and @EP_President happening now at the Presidential Palace #TajaniCY pic.twitter.com/19dHGxa5I0

— EPIO in Cyprus (@EP_CYPRUS) 8 Δεκεμβρίου 2017Όπως ο ίδιος ο Αντόνιο Ταγιάνι, ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις συνεντεύξεις Τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, θα προβεί σ' ενημέρωση για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ ΕΕ - ΗΒ, με φόντο τo Brexit.

Brexit agreement is a good news for citizens. The Parliament will give its views next week. I will hold press conferences in Cyprus at 9:50 and 11:00 Brussels time in which I will make statements on the latest Brexit developments.

— EP President Tajani (@EP_President) 8 Δεκεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα