Ευχαριστίες Νικόλα σε Αλληλεγγύη για στήριξη σε Προεδρικές

Τις ευχαριστίες του προς την Πρόεδρο της Αλληλεγγύης αλλά και προς το Κεντρικό Συμβούλιο του κινήματος εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ λίγο μετά την επίσημη επικύρωση της απόφασης για στήριξής του στις προεδρικές από την Αλληλεγγύη, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αυτούσια η ανακοίνωση

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κίνημα Αλληλεγγύη για τη σημερινή απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου, με την οποία υποστηρίζει την υποψηφιότητά μου

στις Προεδρικές Εκλογές του 2018.

Δείτε εδώ: Εγκρίθηκε από το ΚΣ της Αλληλεγγύης η υποψηφιότητα Νικόλα

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την Πρόεδρο της Αλληλεγγύης, φίλη Ελένη Θεοχάρους, για την πατριωτική απόφασή της να αποσύρει τη δική της υποψηφιότητα και για την τιμή που μου έκανε να προτείνει και να υποστηρίξει τη δική μου.

Ευχαριστώ επίσης και όλα τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου του Κινήματος που επικύρωσαν σήμερα αυτή την πρόταση.

Με την Ελένη Θεοχάρους και την Αλληλεγγύη, μας συνδέει ο κοινός στόχος για απελευθέρωση της πατρίδας μας από την τουρκική κατοχή, για συνέχιση και μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, για πλήρη και έμπρακτο σεβασμό όλων ανεξαιρέτως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βασικών ελευθεριών των νομίμων πολιτών στο πλαίσιο μιας λύσης, αλλά και ο στόχος για οικονομική ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή.

Για υλοποίηση αυτών των κοινών στόχων, μπαίνουμε και επίσημα, μαζί, στον αγώνα των Προεδρικών Εκλογών.

Για να δώσουμε στον κυπριακό λαό αξιοπρέπεια, ελπίδα, προοπτική.

Διαβεβαιώνω τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές της Αλληλεγγύης ότι με τη σκληρή δουλειά όλων μας, αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα