«Έχουμε εξετάσεις» (ηχητικό)

«Η Ομόνοια έχει εξετάσεις την Πέμπτη με την ΑΕΛ» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Είχαμε θέσει ως στόχο τις τρεις νίκες. Ξέραμε ότι αν κάναμε πράξη αυτό θα μπαίναμε με πολλή δυναμική στα Play offs. Μας μένει άλλη μια που θέλουμε να την κάνουμε την Πέμπτη. Η ΑΕΛ παραμένει μια μεγάλη ομάδα και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε

τη νίκη. Θα μπούμε με περισσότερη δυναμική στα Play offs. Μόνο με σερί νίκες θα μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα γνωρίζουμε βαθμολογικά δεδομένα από πριν και θα γνωρίζουμε τον βαθμό της σημαντικότητας του.
Η μέρα και η ώρα δεν προσφέρεται, όμως όσοι Ομονοιάτες μπορούν τους χρειάζεται η ομάδα.
Στο ποδόσφαιρο οι νίκες είναι το καλύτερο γιατρικό. Δεν μας αρκούν 1-2 καλές εμφανίσεις και νίκες. Έχουμε εξετάσεις απέναντι στην ΑΕΛ. Ο προπονητής είπε ότι η ομάδα βελτιώνεται. Να συνεχίσουν να βελτιώνονται όσο ατομικά όσο και ως σύνολο».

Για τους τραυματίες:
«Στον Γιωργαλλίδη υποβλήθηκε χθες σε μικροεπέμβαση και σε περίπου 2 βδομάδες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί
Έχει παραχωρηθεί ένα πρόγραμμα στον Χριστοφή. Θα το εφαρμόσει 5-6 βδομάδες και ο γιατρός που ήρθε από την Γαλλία εκτιμά ότι θα το αφήσει πίσω τον τραυματισμό. Ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Έχει την συμπαράσταση όλων μας, έχει τον χρόνο και την θετική ενέργεια και σύντομα να επιστρέψει και να αποτελέσουν όλα αυτά μια κακή ανάμνηση.
Ανεβάζει ρυθμούς ο Σκέμπρι και θα δούμε αν ο Ασίς θα μπορεί να αγωνιστεί στην 2η αγωνιστική των Play offs».

Keywords
Τυχαία Θέματα