Έχασε απο τον Κύργιο ο Μάρκος

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση του Κύργιου με τον Παγδατή για το 2ο γύρο του Μαϊάμι αφού ο απογοητευτικός Κύπριος έγινε έρμαιο στις ορέξεις του εκρηκτικού Ελληνοαυστραλού.



Μόνο στα πρώτα games ο Μάρκος Παγδατής κατάφερε να αντισταθεί στην ορμή του Νικ Κύργιου καθώς ο 20χρονος απ'τη Κανμπέρα έκανε πάρτυ στο Court 1.

Ο πολύπειρος Κύπριος πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, επιτρέποντας

στον Κύργιο να κάνει μόνος παιχνίδι και να φτάσει με χαρακτηριστική άνεση στο 6-2, 6-1 σε λιγότερο από μια ώρα αγώνα.

Με το φοβερό του σερβίς και τα δυνατά του groundstrokes, ο Κύργιος εκμεταλλεύτηκε την τραγική ημέρα στην οποία βρέθηκε το σερβίς του Παγδατή (μόλις 39% ευστοχία στο 1ο) και σφράγισε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Miami Open, προερχόμενος από την κακή παρουσία στο Indian Wells.

Ο Παγδατής έκανε πρώτος break στο 3ο game του ματς (2-1), όμως από εκεί και πέρα ο Κύργιος κατέκτησε 10 συνεχόμενα games, φτάνοντας με επιβλητικότητα στο 6-2, 5-0, πριν ο Μάρκος γλιτώσει το bagel στο 2ο σετ.

Στη φάση των "32" ο Κύργιος, Νο24 του ταμπλό και Νο26 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον qualifier Τιμ Σμίτσεκ που έκανε την έκπληξη κόντρα στον συμπατριώτη του, Τζον Ίσνερ κερδίζοντας με 6-2, 2-6, 7-6(5) τον big server Αμερικανό.

Μετά τους αποκλεισμούς των Βαβρίνκα και Ναδάλ τους οποίους υποτίθεται ότι θα συναντούσε στον 4ο και τον προημιτελικό γύρο αντίστοιχα, ο Κύργιος έχει κάτι παραπάνω από ευνοϊκές προοπτικές στο Masters της Φλόριντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα