Δύσκολες στιγμές για Ντέμι Μουρ – στη φυλακή ο αδερφός της

Το φως της δημοσιότητας βλέπει το οικογενειακό μυστικό της γνωστής ηθοποιού μιας και η πρώην σύζυγος του αδερφού της λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της.

Ο 41χρονος σήμερα Τζέιμς Κρεγκ Χάρμον – ετεροθαλής αδερφός της Ντέμι Μουρ κόντεψε να γίνει θύτης όταν πριν 10 χρόνια «ξυλοκόπησε» τη σύντροφό του Τάσα Μαρί Λι τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Το συμβάν αυτό τον οδήγησε στη φυλακή και σήμερα έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια. Την εμπειρία της περιγράφει η τότε σύζυγός του στο radaronline.

Συγκεκριμένα, είπε

χαρακτηριστικά:

«Πίστευα θα πεθάνω. Κρατούσε ένα μαχαίρι και με έβριζε. Μου έκοψε το παντελόνι και στη συνέχεια το πρόσωπο και τα χέρια. Τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά γινόταν χειρότερο. Προσπάθησα να ουρλιάξω βοήθεια. Τότε, άρπαξε το τηλέφωνο και με χτύπησε τόσο άγρια και τόσες πολλές φορές, που το τηλέφωνο έσπασε! Μου είπε ότι θα ήταν εύκολο για εκείνον να σκίσει τους καρπούς μου, να γεμίσει με το αίμα μου την μπανιέρα και να το κάνει να φανεί ως αυτοκτονία»

Η Τάσα σημείωσε ότι ο Τζέιμς, τη ζήλευε παθολογικά και αυτό το συμβάν έγινε μετά από έξοδό τους σε club τον Οκτώβριο του 2005.

Στο τέλος της εξομολόγησης αυτής πρόσθεσε: «Η Ντέμι Μουρ είναι ασφαλής επειδή δεν έχουν καμία επαφή. Αν είχε κάποια επικοινωνία μαζί του, δεν θα είχε αίσιο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα