Δύο νέα Κέντρα Δεδομένων υψηλών προδιαγραφών από τη Cyta

Στο πλαίσιο της σταθερής πολιτικής της cyta, για παροχή στους πελάτες της υπηρεσιών φιλοξενίας εξοπλισμού πληροφορικής ψηλού επιπέδου.

Ακόμα πιο κοντά στις επιχειρήσεις – πελάτες της, επιχειρεί να βρεθεί η cyta με τη δημιουργία των δυο νέων Κέντρων Δεδομένων (Data Centers) σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Πρόκειται για δύο, υψηλών προδιαγραφών data centers, τα οποία έχουν δημιουργηθεί

στο πλαίσιο της σταθερής πολιτικής της cyta, για παροχή στους πελάτες της υπηρεσιών φιλοξενίας εξοπλισμού πληροφορικής ψηλού επιπέδου.

Τα Κέντρα Δεδομένων (Data Centers) είναι κατασκευασμένα στη βάση του προτύπου Tier 3 και είναι πιστοποιημένα με το ISO 27001. Παρέχουν ιδανικές συνθήκες για τη φιλοξενία εξοπλισμού και συστημάτων, με απόλυτη αξιοπιστία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη cyta, με τη φιλοξενία των servers στα Κέντρα Δεδομένων εταιρείας σε Λευκωσία και Λεμεσό, οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα που τους παρέχουν οι σύγχρονες υποδομές τους:

• Οικονομία: Δεν χρειάζεται να διατηρούν ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντός της επιχείρησης, για εγκατάσταση και λειτουργία υπηρετών (servers), ούτε δικτυακό εξοπλισμό (Router, Firewall, Switch).

• Ευελιξία: Έχουν στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές προϊόντων, για να επιλέξουν το προϊόν που εξυπηρετεί καλύτερα τις σημερινές τους ανάγκες. Επίσης, μπορούν να αλλάξουν την επιλογή τους για την ικανοποίηση μελλοντικών αναγκών.

• Αξιοπιστία: Διαφυλάσσουν τα δεδομένα και τις πληροφορίες της επιχείρησης και διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητά τους.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για δυο κέντρα, με γεωγραφικό διαχωρισμό 56 χιλιομέτρων, τα οποία προσφέρουν λύσεις διασφάλισης των λειτουργιών της επιχείρησης από το ενδεχόμενο φυσικών καταστροφών (Disaster Recovery).

Οι υπηρεσίες διασύνδεσης είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλων χωρητικοτήτων και ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Μεταξύ άλλων, παρέχουν κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας, με κλιματιζόμενο χώρο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία, μέγιστη προστασία έναντι πυρκαγιάς, με σύστημα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης υψηλών προδιαγραφών και τεχνική υποστήριξη 24/7.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/web-hosting-private-server ή να αποταθούν στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο στη Cyta ή να καλέσουν, χωρίς χρέωση, την υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών στο 150.

Keywords
Τυχαία Θέματα