Δυνατά ντέρμπι επιφυλάσσει η ημιτελική φάση

Ντέρμπι «αιωνίων» και «κιτρινόμαυρων» επιφυλάσσει η «νοκ άουτ» ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών, η οποία θα διεξαχθεί στις 14 &16 Ιανουαρίου. Οι «μάχες» των τεσσάρων διεκδικητών του πρώτου τίτλου της χρονιάς αρχίζουν αύριο, με τον Άρη να υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο την ΑΕΚ. Η Ένωση προέρχεται από άνετη νίκη στο ΟΑΚΑ επί των Θεσσαλονικιών για το πρωτάθλημα, με την οποία «αγκάλιασε» την

τρίτη θέση της κατάταξης. Και οι δύο, πάντως, προέρχονται από σπουδαίες νίκες στο Basketball Champions League και σίγουρα η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τη Δευτέρα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός... ανταμώνουν και πάλι, στην δεύτερη από τις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες για τον Ιανουάριο, καθώς είχε προηγηθεί η «μάχη» της Euroleague και απομένει στις 30/1 αυτή του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ανοίξουν και πάλι τις πύλες του ΣΕΦ, έχοντας πάρει τον... αέρα των «πράσινων», καθώς από τους περσινούς τελικούς της Α1 Ανδρών μετρούν έξι διαδοχικές νίκες. Αυτή τη φορά, όμως, το «τριφύλλι» θα έχει την παράδοση του θεσμού με το μέρος του, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι ο πολυνίκης του θεσμού, ενώ «διψάει» να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-ΑΕΚ Πηλοΐδης-Αναστόπουλος Π.-Παναγιώτου (Δροσόπουλος)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Σχινάς-Καρακατσούνης-Μάνος (Ντάβαρης-Ελευθεριάδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα