Διέρρευσε το νέο Nokia 8, η ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2017 (video)

Το Nokia 8 είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2017 και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ωστόσο η συσκευή βρέθηκε στη CES 2017, συγκεκριμένα στο περίπτερο της Qualcomm και ένας από τους παρευρισκόμενους τράβηξε σε βίντεο πολύτιμο υλικό, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο κινητό που λανσάρεται από την HMD global.

Το

Nokia 8 θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, σε δύο εκδόσεις. Η μια θα διαθέτει Snapdragon 835 chipset με 6GB RAM και 24 MP OIS + EIS primary camera, 12 MP selfie camera, dual front-facing speaker και 64 ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ η δεύτερη και πιο προσιτή version θα διαθέτει Snapdragon 821, κάμερα με λίγο χαμηλότερα specs και 4GB RAM.

Στο παρακάτω βίντεο συγκρίνονται οι δύο εκδόσεις, η μια με Snapdragon 835 και η άλλη με Snapdragon 821:

Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε το Nokia 6 μόνο για την αγορά της Κίνας, μαζί με την αναφορά της HMD ότι έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης της εμπορικής ονομασίας της Nokia.

Το Nokia 6 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, Snapdragon 430 SoC με οκταπύρηνο CPU και Adreno 505 GPU, τεχνολογία Quick Charge 3.0 για φόρτιση τέσσερις φορές γρηγορότερα σε σχέση με το συμβατικό τρόπο, 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, κάμερα 16MP στο πίσω μέρος και εμπρόσθια κάμερα των 8MP. Θα κυκλοφορήσει στη τιμή των 245 δολαρίων.

Δείτε το επίσημο βίντεο του Nokia 6:

Keywords
Τυχαία Θέματα