Ειδικά πακέτα της Emirates για το Dubai Shopping Festival

Η Emirates προσφέρει ελκυστικά πακέτα για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο που επιθυμούν να επισκεφθούν το Ντουμπάι κατά την 21η χρονιά του φεστιβάλ Dubai Shopping Festival (DSF). Με διάρκεια από την 1η Ιανουαρίου μέχρι 1η Φεβρουαρίου 2016, το ετήσιο φεστιβάλ αγορών του Ντουμπάι είναι ο παράδεισος κάθε αγοραστή για τις καταπληκτικές προσφορές

και τις προωθήσεις του.

Ως ο επίσημος αερομεταφορέας και μακρόχρονος εταίρος του φεστιβάλ, η Emirates είναι σε θέση να προσφέρει ειδικά πακέτα για το Ντουμπάι από € 712 το άτομο. Μπορεί να ισχύουν τέλη υπηρεσιών. Αυτό περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις με πρόγευμα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής Λάρνακα/Ντουμπάι/Λάρνακα με την Οικονομική Θέση που συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους, μεταφορές αεροδρόμιο/ξενοδοχείο/αεροδρόμιο με ιδιωτικό αυτοκίνητο και μια δωρεάν περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης του Ντουμπάι σε hop-on hop-off λεωφορείο. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το φεστιβάλ προσφέρει στους επισκέπτες ένα φανταστικό μείγμα από εκδηλώσεις, δραστηριότητες και προσφορές που συνδέονται με αγορές. Μετατρέπει την ήδη ζωντανή πόλη σε ένα μέρος που βουίζει από ενθουσιασμό και περιπέτεια, καθιστώντας το την καλύτερη στιγμή για να ψωνίσετε και να απολαύσετε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει το Ντουμπάι.

Με μια σειρά από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, φαντασμαγορική μόδα, παραστάσεις λαογραφίας και πολιτιστικής κληρονομιάς, διασκεδαστικά πανηγύρια, δραστηριότητες για τα παιδιά και την οικογένεια, καθώς και μια πληθώρα από άλλες εκδηλώσεις – επιπλέον από την κουζίνα και τη φιλοξενία - κάθε επισκέπτης κερδίζει, έστω και μόνο για τις πολύτιμες παντοτινές αναμνήσεις που θα πάρει πίσω στο σπίτι μαζί του.

Λειτουργώντας μια καθημερινή πτήση μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι, οι ταξιδιώτες της Οικονομικής Θέσης της Emirates θα απολαύσουν ένα γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών των 30 κιλών, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση της Emirates, με έως και 2.000 κανάλια προγραμμάτων, και παιχνίδια στο αεροσκάφος για να συλλέξουν και να διασκεδάσουν οι νεαροί ταξιδιώτες.

Το πακέτο της Emirates ισχύει για πώληση από τις 11 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2016 για εξερχόμενο ταξίδι από 1η έως 31η Ιανουαρίου 2016. Τα πακέτα μπορούν να αγοραστούν από το τοπικό ταξιδιωτικό σας γραφείο ή στο γραφείο πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία, στο τηλέφωνο 22 817 816, ή γράψτε στο: [email protected]

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates προσφέρει ελκυστικά πακέτα για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο για το Dubai Shopping Festival 2016. Κάντε κράτηση τώρα ή μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και απολαύσετε την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Ντουμπάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα