Διορισμός νέου μέλους στο ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας

Τον διορισμό του Δημήτριου Ευσταθίου ως Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της, ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο διορισμός του κ. Ευσταθίου έχει ισχύ από 29 Μαΐου 2017 και έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ο κ. Ευσταθίου

γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1970. Σπούδασε B.Eng. σε Information Systems Engineering στο Imperial College London. Είναι κάτοχος MBA από το London Business School.

Από το 1993 ως το 2001 εργάστηκε στο London Forfaiting Company PLC στις θέσεις του Associate Director, London και Managing Director, Hong Kong office.

Από το 2003 ως το 2007 εργάστηκε στην Morgan Stanley στο Λονδίνο ως Proprietary Trader – Head of CEEMEA proprietary trading – Fixed Income Division.

Το 2008 εντάχθηκε στην Argo Capital Management Ltd στο Λονδίνο, ένα hedge fund που εξειδικεύεται στις αναδυόμενες αγορές, ως Portfolio Manager.

Από το 2010 έως το 2013 εργάστηκε στην RBS Global Banking &Markets, Λονδίνο ως Head of Research &Strategy για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, την Μ. Ανατολή και την Αφρική. Το 2013 εντάχθηκε στην ICBC Standard Bank Plc, του Λονδίνου ως Head of Trading Strategy.

Από τον Μάρτιο του 2016 είναι Εκτελεστικό Σύμβουλος – Chief Investment Officer (ιδρυτής και πλειοψηφικός μέτοχος) της Blue Diagonal Capital Ltd, Κύπρου, εταιρείας που έχει υποβάλει αίτηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για άδεια άδειας ΔΟΕΕ για παροχή διαχείρισης χαρτοφυλακίου και επενδυτικών συμβουλών σε ταμεία συμπεριλαμβανομένου του δικού της umbrella fund.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα