Σαν στο σπίτι του ο Ναδάλ!

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος, ξεπέρασε το πρώτο του εμπόδιο και πάει φουλ για τον δέκατο τίτλο του στο Roland Garros!

O βασιλιάς του χώματος δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Γάλλο Μπενουά Περ, τον οποίο νίκησε 6-1, 6-4, 6-1, κλείνοντας θέση στους «64» της αγαπημένης του διοργάνωσης. Ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο Ολλανδός Ρόμπιν Χάασε, που άφησε εκτός με 6-2, 6-3, 6-1 τον νεαρό Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινιάουρ.

Με ρεκόρ 17-1 φέτος στο χώμα και τρεις τίτλους, ο Ράφα προβάλλει

ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Αν τα καταφέρει, θα μιλάμε για τη δέκατη κούπα του στο Παρίσι!

Σε Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη, πάντως, ο Ναδάλ έγινε... διψήφιος και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται ότι το καλό θα... τριτώσει στη γαλλική πρωτεύουσα!

Θυμίζουμε ότι ο τενίστας από το Μανακόρ έχει 14 Grand Slam τίτλους στη κατοχή του, όμως έχει να... εμπλουτίσει τη συλλογή του από τον Ιούνιο του 2014, όταν κατέκτησε το τελευταίο του Roland Garros...

Θετικό ήταν και το ξεκίνημα του Νταβίντ Γκοφέν, που τα πάει πολύ καλά φέτος στο χώμα. Νίκησε 6-2, 6-2, 6-2 τον Πολ Ανρί Ματιέ και θα συναντήσει στη συνέχεια τον Ουκρανό Σεργκέι Στακόφσκι, που υπέταξε με 6-3, 6-4, 7-6(4) τον Γεν Σουν Λου.

Στα αξιοσημείωτα της δεύτερης μέρας του RG, η ήττα του Τζακ Σοκ από τον Γίρι Βέσελι με 7-5, 7-5, 6-1. Ο Τσέχος, που είχε νικήσει πέρυσι στο Μόντε Κάρλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλιάζ Μπέντενε, τον Σλοβένο με το βρετανικό διαβατήριο, που επιβλήθηκε με 6-4, 6-0, 3-6, 6-1 τον Ράιαν Χάρισον.

Keywords
Τυχαία Θέματα