Δημητρίου: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την επίσημη πρώτη και την εξαιρετική παρουσία του κόσμου, που έστειλε τα δικά του μηνύματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη χθεσινή επίσημη πρώτη και την παρουσία κόσμου, δήλωσε: «Ήταν ιδανικό ξεκίνημα, στείλαμε μήνυμα αποφασιστικότητας για μια δυνατή Ομόνοια τη νέα σεζόν. Ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος και ευχόμαστε να μπορέσουμε να κάνουμε περήφανο αυτό τον κόσμο».

Για το κλίμα που επικρατεί, απάντησε: «Η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου και των συνεργατών του έχουν συμβάλει ώστε να δημιουργηθεί ένα πολύ θετικό κλίμα. Την ίδια ώρα, όμως, θα πρέπει μέσα από τη σκληρή δουλειά, να ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις του».

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση και συγκεκριμένα για τον Κούσουλο, είπε: «Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα, αυτό είναι το σωστό και αυτή είναι η τακτική της ομάδας μας. Θα υπάρχουν νεότερα σύντομα».

Μίλησε παράλληλα και για το θέμα Κάι και την πιθανότητα να αντικατασταθεί: «Τα νέα με τον Κάι δεν είναι ευχάριστα, αφού θα κρατηθεί εκτός δράσης για 4-6 μήνες. Εντός των ημερών θα διαφανεί για το πώς θα προχωρήσουμε με τον αντικαταστάτη του».

Keywords
Τυχαία Θέματα