Δημητρίου: Η δικαιοσύνη, ο Χριστοφή και ο Μπρέεβελντ

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στην δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση με την Καρμιώτισσα, την δύσκολη συνέχεια και τον τραυματισμό Χριστοφή ενώ σχολίασε και την προδιαγραφόμενη μεταγραφή Μπρέεβελντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα που παρουσίασε η Ομόνοια στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σχολίασε ο Ανδρέας Δημητρίου: «Στην δύσκολη σειρά αγώνων είναι σημαντικό να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Βελτιώσαμε την θέση μας στον πίνακα. Μειώσαμε αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται στον πίνακα της βαθμολογίας και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Είχαμε μπόλικο άγχος και πίεση. Αποδόθηκε στο τέλος δικαιοσύνη αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και εάν είχαμε καθαρό μυαλό ενδεχομένως να καθαρίζαμε πιο εύκολα τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τις ευκαιρίες όμως ψάξαμε το γκολ και δικαιωθήκαμε. Κρατάμε τις αλλαγές στα πρόσωπα και σχήμα. Είχαμε 3 ποδοσφαιριστές στην 11άδα από τις ακαδημίες μας και σ’ ένα ακόμα αγώνα η ομάδα κέρδισε στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού φτάνοντας παράλληλα στην 4η συνεχόμενη νίκη μας. Τέλος είναι επίσης θετικό ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας».

Όσον αφορά την συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων τόνισε: «Θέλουμε να έχουμε ανάλογη πορεία και στην συνέχεια. Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες αρχής γινομένης με τον Εθνικό στο κύπελλο ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα».

Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Χριστοφή ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε: «Νιώθει καλύτερα ο Δημήτρης. Σήμερα έκανε αποθεραπεία και αύριο θα περάσει εκ νέου από εξετάσεις ώστε να διαφανεί κατά πόσο θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα».

Τέλος μίλησε και για την προδιαγραφόμενη μεταγραφή Μπρέεβελντ: «Ο Μπρέεβελντ είναι Κύπρο αλλά δεν θα σχολιάσω τα περί αποχώρησης κάποιου ποδοσφαιριστή μας ώστε να εγγραφεί κανονικά στο ρόστερ μας. Το θέμα το χειρίζονται οι αρμόδιες επιτροπές και όταν έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε και επίσημα. Θέλουμε να κάνουμε λεπτούς χειρισμούς ώστε να μην επιβαρυνθεί ο σύλλογος οικονομικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα